Over ons

marco-smuldersGraag wil ik me even aan u voorstellen. Ik, Marco Smulders fysiotherapeut & podoposturaaltherapeut, werk sinds 2007 in de huidige praktijk aan de Bentstraat 39 (Glanerbrug) en aan de Heutinkstraat 16 (Hogeland) en ben tevens de grondlegger van de praktijk.

Vanaf 1993 ben ik werkzaam als fysiotherapeut. Via enkele particuliere praktijken in Duitsland ben ik in 1999 in een particuliere praktijk in Enschede – ’t Wooldrik begonnen. Smulders fysiotherapie en voetzorg biedt zowel podotherapie, podologie als podo posturaaltherapie.

Podo Posturaaltherapeut

In 2006 ben ik afgestudeerd als Podo Posturaaltherapeut. Dit is een therapie die zich bezighoudt met het optimaliseren van de goede stand (= postuur) van ons lichaam. Dit wordt gedaan via zo dun mogelijke inlegzolen. Klachten die frequent terugkomen en scheefstanden in het bekken/wervelkolom zijn speerpunten voor de podoposturaaltherapeut.

Er wordt nauw samengewerkt met een osteopaat, pedicure, fysiotherapeut, manueel therapeut, podoloog, podotherapeut, huisarts, bewegingstherapeut, voedingsdeskundige, opticien, etcetera.

In relatie hiermee wordt sinds 2007 een klein assortiment houdingsschoenen aangeboden en thans ben ik de enige officiële dealer van de MBT-schoen in Enschede.