Steunzolen & Hielkussens

hulpmiddelen-zolenOf het nu gaat om het spronggewricht, de knie, de wervelkolom, de hand, de elleboog of de schouder: als Uw gewrichten pijn doen, helpen Train actieve bandages van Smulders fysio- en podotherapie Enschede. Ze bestaan uit een rekbaar, ademend breiwerk met elastische pelotten. Ze geven steun en masseren het gewricht bij elke beweging. Dit stimuleert de doorbloeding en ondersteunt het genezingsproces. U kunt ze gemakkelijk aantrekken en ze knellen niet.

Orthesen worden voornamelijk gebruikt als een aangetast gewricht geleiding, stabiliteit of immobilisatie nodig heeft. Stabiele orthesen van de productgroep Loc® ontlasten en ondersteunen; functionele orthesen van de productgroep SecuTec® helpen om de beweeglijkheid te herstellen. SofTec® multifunctionele orthesen kunnen vast of beweeglijk worden ingesteld – afhankelijk van wat Uw therapieplan vereist.

producten-informatie-steunzolen-hielkussensSteunzolen en hielkussens

De voeten zijn de basis van het lichaam. Orthopedische steunzolen ontlasten tegelijkertijd de voeten, knieën, heupen en rug. Ze werken biomechanisch en ondersteunen zo het natuurlijk afrollen van de voet. Omdat niet elke voet dezelfde soort ondersteuning vereist, biedt Smulders fysio- en podotherapie Enschede meer dan 300 verschillende modellen. Zo vindt iedereen de geschikte steunzool.