Schoenen

header-producten-page-schoenenOf het nu gaat om het spronggewricht, de knie, de wervelkolom, de hand, de elleboog of de schouder: als Uw gewrichten pijn doen, helpen Train actieve bandages van Smulders fysio- en podotherapie Enschede. Ze bestaan uit een rekbaar, ademend breiwerk met elastische pelotten. Ze geven steun en masseren het gewricht bij elke beweging. Dit stimuleert de doorbloeding en ondersteunt het genezingsproces. U kunt ze gemakkelijk aantrekken en ze knellen niet.

Orthesen worden voornamelijk gebruikt als een aangetast gewricht geleiding, stabiliteit of immobilisatie nodig heeft. Stabiele orthesen van de productgroep Loc® ontlasten en ondersteunen; functionele orthesen van de productgroep SecuTec® helpen om de beweeglijkheid te herstellen. SofTec® multifunctionele orthesen kunnen vast of beweeglijk worden ingesteld – afhankelijk van wat Uw therapieplan vereist.

Schoenen

ErgoMove schoenen zijn onderdeel van een totaalconcept, dat bestaat uit orthopedische schoenen, individuele orthopedische steunzolen en diabeteskousen die in perfecte harmonie tegemoetkomen aan de eisen van gevoelige voeten. ErgoMove schoenen combineren zonder compromissen functionele eigenschappen en tijdloos design – met ErgoMove schoenen kunnen mannen en vrouwen zich laten zien!

  • Schoenen zijn onderdeel van een totaalconcept voor gevoelige voeten (zoals bij diabetes of reuma)
  • Gemakkelijk en chic
  • Makkelijk passen van orthopedische steunzolen

Gezond optreden

Elke voet is anders en verandert in de loop van het leven. ErgoMove schoenen passen zich dankzij talrijke functionele details aan de bijzondere eisen van de gevoelige voeten aan: Een grote binnenruimte van de schoen biedt voldoende vrije ruimte, ook voor brede of gezwollen voeten. Kussens en de naadvrije vervaardiging van de voering verminderen het gevaar voor drukpunten. De ‘standaard’ steunzool kan altijd door een individuele orthopedische steunzool uit schuimrubber vervangen worden.

Uitvoeringen en toepassingsgebied

Het ErgoMove schoenassortiment omvat lage- en elegante schoenen in dames- en herenuitvoering. Het tijdloze design in combinatie met de kleurkeuze maakt de schoen een stijlvolle begeleider voor elke gelegenheid. De modellen zijn geschikt bij voetafwijkingen, zoals die bij reuma optreden en bij geringe middelmatige zwelling van de voet. Bovendien kunnen de comfortabele schoenen preventief bij diabetisch voetsyndroom (risicoklassen 0 en 2) worden gebruikt.

Verkrijgbaar bij de speciaalzaak

ErgoMove schoenen en andere Smulders fysio- en podotherapie Enschede producten zijn via ons verkrijgbaar. U krijgt advies van geschoold personeel, dat nauwkeurig uw maat opneemt en ervoor zorgt dat uw schoenen comfortabel en stevig zitten.